Bitcoins som framtida investering? Här är några tips

Bitcoin är den mest kända av alla kryptovalutor som tagit världen med storm de senaste åren. Det är dock fortfarande många människor som inte riktigt vet hur handel med bitcoins fungerar eller vad det finns för fördelar med kryptovalutor. Fördomarna om bitcoin är många, men för den som vill ha en buffert att kunna ösa ur om flera år så kan kryptovalutan vara ett gott alternativ.

De flesta barnfamiljer vet hur svårt det kan vara att få pengarna att räcka till i slutet av månaden. Att höra barnen önska sig nya kläder och roliga semesterresor är tufft för alla föräldrar som knappt får ihop pengar till det allra nödvändigaste. Tillhör du den här gruppen mammor eller pappor så önskar du naturligtvis att du kunde göra en investering som inte behöver kosta så mycket men ändå kan ge rejäl avkastning i framtiden. I sådant fall kan Bitcoin vara en bra lösning, särskilt i dessa tider då det går att köpa kryptovalutan väldigt billigt.

Inhämta information hos proffsen

Är du en av alla som vill ge dig in på bitcoinmarknaden men inte tycker att du har tillräcklig kunskap? Då kan du med fördel besöka bt.cx hemsida för att få den information du behöver. Hos bt.cx kan du dessutom göra affärer utan mellanhänder, och du kan känna dig trygg med att företaget aldrig kontaktar dig med investeringsförslag. Här kan du prata med supportteamet så fort några frågor uppstår, och allt du behöver för att genomföra ett köp är BankID och Swish.

Det här behöver du veta när du köper bitcoin

Precis som Aftonbladet påpekar så är investeringar i kryptovalutor inte helt okontroversiellt. Bitcoin-värdet har en tendens att både stiga och rasa i snabb takt. Många experter menar dock att fördelarna är betydligt fler än nackdelarna. Kryptovalutorna distribueras via internet, och till skillnad från andra valutor så är det inte någon organisation eller centralbank som ligger bakom dem. Bitcoin kan jämföras med guld, som har ett begränsat utbud och inte styrs av någon central auktoritet. Med andra ord behöver du inte be någon om lov när du behöver använda dina bitcoins. Att köpa bitcoins i nuläget kan vara ett bra sätt att testa marknaden, eftersom du inte kommer behöva spendera så mycket pengar. Har du sedan is i magen så kan du i bästa fall sitta på en förmögenhet om några år.

Kontakt

Undrar du något om vår familj? Skicka ett mejl till kontakt@flyinghippo.se. Om vi inte tycker att frågan är för privat svarar vi här på bloggen.