Ha roligt i familjen med uppblåsbar kajak

En uppblåsbar kajak gör det möjligt att ge dig ut på vattnet med familjen. Friluftsliv är väldigt populärt i Sverige, och sommaren är förmodligen den bästa årstiden att vara ute i naturen. Tänk bara på säkerheten – framför allt om du är ute med barn!

När sommaren kommer finns det många olika vattenaktiviteter som är möjliga att göra tillsammans. Visst kan det vara roligt att helt enkelt bada ihop, men med en uppblåsbar kajak kan ni få en mer spännande upplevelse.

Skaffa en uppblåsbar kajak

Det finns olika uppblåsbara kajaker att välja mellan, där skillnaderna till exempel kan vara hur många personer man kan vara i kajaken. Hos https://www.soderkajak.se/kajak/uppblasbara-kajaker hittar du de olika modeller som finns, och kan välja ut den som passar dig och familjen bäst. Du får garanti på din kajak, och leveransen går snabbt. Innan du tar ditt beslut kan du läsa lite mer om vad som skiljer kajaken från andra vattenprylar.

Ta er till nya platser

”Sju av tio svenskar ägnar sig åt friluftsliv minst en gång i månaden.”

Åtminstone om man får tro Friluftsbarometern från 2016. Att använda en kajak gör att det är möjligt att komma till nya platser, dit ni inte skulle orka simma. Med en uppblåsbar kajak kan du visa barnen lite mer av den svenska sommaren!

Tänk på säkerheten

När du är ute med barn är säkerheten extra viktig. Det bästa är om barnen lärt sig simma, och det är självklart att använda flytvästar. Med våtdräkter kan det vara lättare att hålla värmen. Tänk också på att det är viktigt att inte ge er ut på längre turer än ni kan klara – även om ni är ivriga att få se så mycket som möjligt.

Kontakt

Undrar du något om vår familj? Skicka ett mejl till kontakt@flyinghippo.se. Om vi inte tycker att frågan är för privat svarar vi här på bloggen.